ISO 8391-1:1986

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٠٤ ديسمبر ١٩٨٦ ·

Ceramic cookware in contact with food — Release of lead and cadmium — Part 1: Method of test

مواد وأدوات ذات صلة بالمواد الغذائية
* تشمل حاويات مشاريع التغذية والمواد والأدوات ذات الصلة بمياه الشرب
أواني الطبخ والسكاكين والملاعق والصحون
* تشمل أدوات المائدة من الصحون والأطباق والسكاكين والملاعق والشوك
منتجات الخزف
* منتجات الخزف للمباني، انظر 91.100.25 * منتجات الخزف للصرف الصحي، انظر 91.140.70

ملفات الوثيقة ISO 8391-1:1986

الإنجليزية 4 صفحات
الإصدار الحالي
48.92 USD

مجال الوثيقة ISO 8391-1:1986

Applies to ceramic cookware, intended to be used for the preparation of foods by heating. The determination is carried out by extraction of the cookware surfaces with hot acetic acid solution (4 %), and determination of the lead and cadmium extracted by means of the atom absorption spectroscopic method.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 10319:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Geosynthetics — Wide-width tensile test
ISO 18893:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Mobile elevating work platforms — Safety principles, inspection, maintenance and operation
ISO 9842:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Essential oil of rose (Rosa x damascena Miller)
ISO 5459:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Geometrical product specifications (GPS) — Geometrical tolerancing — Datums and datum systems